Solaray vitaminer

Solaray vitaminer

Jeg forhandler Solaray vitaminer til konkurrencedygtige priser.


Om Solaray


Kvalitetsprodukter du kan stole på.

Gennem årene har Solaray udviklet kvalitetsprodukter og har nu et komplet sortiment med urter, urtekombinationer og GP urter (Garanteret Potens) samt et komplet sortiment af vitaminer, mineraler, multivitaminer og specielle kosttilskud. I 25 år har Solaray og regnbuen stået for kvalitet, service, innovation og renhed.


Engagement uden sammenligning.

En af måderne, hvorpå Solaray opnår den høje kvalitet, er ved selv at fremstille produkterne. Kvalitet starter med de allerbedste råvarer. Netværket af leverandører befinder sig på flere kontinenter; fra Nord- og Sydamerika til Europa. Der kræves et analysecertifikat fra hver leverandør, der garanterer hver eneste råvares kvalitet. Hver eneste råvareleverance testes og re-testes, før den kan accepteres til at indgå i Solarays produktsortiment.


Hvert år laver Vitamin Retail Magasinet en tilfældig meningsmåling blandt læserne, hvor de skal lave en top-10 liste over de mest sælgende kosttilskud i deres forretning. Her modtog Solaray 10 guldmedaljer for uovertrufne produkter fra 1998 til i dag.


Renhed og optimal optagelse

Solarays produkter er uden gluten, laktose, sukker og andre kunstige farve- og tilsætningsstoffer.


Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for bestilling.


Prisliste

 


Copyright © All Rights Reserved