Om behandleren

Om behandleren

Vibeke Spring

RAB godkendt

Zoneterapeut Erhvervsmassør

Efter i mange år at have arbejdet indenfor salg, havde jeg lyst til et mere meningsfuldt arbejde - og hvad er mere meningsfuldt end at kunne hjælpe sine medmennesker til at få det bedre?

 


Jeg blev færdig som zoneterapeut i december 2013 fra Den Danske Zoneterapeutskole i Herlev

Jeg fik færdiggjort mit sidste teoretiske fag i juni 2014 og er dermed RAB godkendt zoneterapeut

 


Under min uddannelse har jeg især fået øjnene op for vigtigheden af at vi tilfører vores krop de vitaminer, mineraler og gode naturlige madvarer uden for mange tilsætningsstoffer, den har brug for

 


For mig er det tankevækkende at vi bruger masser af penge og energi på at give vores biler det bedste: god dyr olie, voks, dyre bilvaske - de bliver synet hvert 2. år for at tilsikre sundhedstilstanden, godt nok lovpligtigt men alligvel


 

Men vores kroppe som skal holde hele livet fylder vi med discount mad fulde af sprøjtemidler, raffinerede fødevarer, tilsætningsstoffer og junkfood!

For selvfølgelig kan vores kroppe klare det, det er jo nogle fantastiske mekanismer de er udstyret med, men de kører ikke på optimal kraft.

Hvis vi giver vore krop de optimale betingelser, giver vi også os selv optimale betingelser for et liv uden sygdomme og skavanker - selvfølgelig er der ingen garanti, man kan være arveligt disponeret eller blive syg alligvel, men hvorfor ikke gøre hvad man kan??

Copyright © All Rights Reserved